Brava

Εταιρικά Νέα

Επαναπιστοποίηση της MEDITERRANEAN FOODS AE από την EUROCERT(ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ) (10/2017)

Η EUROCERT A.E. βεβαιώνει ότι η εταιρεία MEDITERRANEAN FOODS A.E. συμμορφώνεται με τον κανονισμό πιστοποίησης της EUROCERT A.E.«ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

3η Συνδιάσκεψη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Βραχάτι Κορινθίας (09/2017)

Η τρίτη Ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου, στο Βραχάτι Κορινθίας. Στη συνάντηση της ολομέλειας τα 31 μέλη της πρωτοβουλίας ανέπτυξαν το πρόγραμμα ενεργειών και δράσεων που θα αναλάβει η ΑΜΚΕ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για το σχεδιασμό και την υλοποίηση συνεργειών τόσο μεταξύ των μελών της πρωτοβουλίας, όσο και ανάμεσα στο ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και σημαντικούς θεσμούς της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Η BRAVA στα ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS (06/2017)

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, το Οικονομικό Περιοδικό «The Business Review» και η ΜΚΟ «Εστία των Managers» αναγνωρίζοντας τη διαρκή προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα των επιχειρήσεων που επί σειρά ετών προσφέρουν τα προϊόντα τους και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας μας, διοργάνωσαν φέτος για 3η συνεχή χρονιά, τιμητική εκδήλωση με θέμα τα «Αιωνόβια και Πετυχημένα Brands» αλλά και τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτά. Η εκδήλωση περιλάμβανε χαιρετισμούς από καταξιωμένους εκπροσώπους του πολιτικού, οικονομικού και επιχειρηματικού χώρου, τελετή απονομής βραβείων στις εταιρίες και στα προϊόντα τους που διακρίθηκαν και άντεξαν στο χρόνο, καθώς και βράβευση εξεχουσών προσωπικοτήτων  της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής.

Η εταιρεία MEDITERRANEAN FOODS A.E. βραβεύτηκε με το GOLD μετάλλιο για το προϊόν ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ BRAVA που κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και 87 χρόνια.

Νέες Σάλτσες BRAVA (05/2017)

Πρόσφατα η εταιρία MEDITERRANEAN FOODS A.E., που παράγει τα προϊόντα  BRAVA, αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά 4 νέες σάλτσες εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερης γεύσης. Η Υeeros, η Caesars, η Chefs και η Blue Cheese sauce έχουν βελούδινη υφή και πλούσια γεύση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτούσιες είτε ως συνοδευτικό αναδεικνύοντας την γεύση κάθε πιάτου. Άψογη στην εμφάνιση, την γεύση και την ποιότητα η BRAVA συνεχίζει να ανανεώνεται και να νοστιμίζει το καθημερινό μας γεύμα εδώ και 87 ολόκληρα χρόνια.

Νέα γεύση Κρέμας Βαλσάμικου BRAVA με ρόδι (05/2017)

Καλοσωρίζουμε την νέα Κρέμα Βαλσάμικου Brava με γεύση ρόδι! Οι κρέμες βαλσάμικου Brava παράγονται χωρίς συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη και είναι ελεύθερες γλουτένης. Οι μοναδικές νότες από άρωμα ροδιού και βανίλιας,η βελούδινη κρεμώδης υφή και η γλυκόξινη γεύση που δίνει ο συνδυασμός του αυθεντικού μούστου σταφυλιών με το παλαιωμένο βαλσάμικο, καθιστούν το προϊόν ιδανικό για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες.

 

 

Επίσκεψη Δημοτικού Σχολείου Βερβενών στις εγκαταστάσεις της MEDITERRANEAN FOODS Α.Ε. (02/2017)

Το Δημοτικό Σχολείο Βερβενών, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, πραγματοποίησε στις 23 Φεβρουαρίου εκδρομή εκπαιδευτικού χαρακτήρα στις εγκαταστάσεις μας στο Λεωνίδιο του Νομού Αρκαδίας! Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε και ξεναγήσαμε 93 μικρούς επισκέπτες στους χώρους του εργοστασίου μας!

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία μας, να ξεναγηθούν στους χώρους των 2 εργαστηρίων( χημικό και μικροβιολογικό )και στους χώρους της παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων μας. Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, συμμετείχαν σε διάλογο και συζήτηση σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων που παράγει μια βιομηχανία. Φεύγοντας οι μαθητές πήραν από μια  μικρή σακούλα  με προϊόντα της εταιρείας . 

Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση της MEDITERRANEAN FOODS A.E. μέσω της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ (12/2016)

Η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», στην οποία συμμετέχει η εταιρία μας ως ιδρυτικό μέλος, προσέφερε σημαντικές ποσότητες προϊόντων προς το«Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου».

Συνολικά παραδόθηκαν 8.761τεμάχια συσκευασμένων προϊόντων, 2.515 κιλά φρέσκων και χύμα τροφίμων, 6.120 φιάλες νερού και αναψυκτικών και 4.917 τεμάχια γραφικής ύλης και χαρτικών, ενώ στη μεταφορά τους συμμετείχε εθελοντικά και η εταιρεία Κασσουδάκης Μεταφορική.

Η MEDITERRANEAN FOODS A.E. στηρίζει ενεργά την προσπάθεια δημιουργίας υποδομής ανακύκλωσης στη χώρα μας (12/2016)

Η εταιρεία μας έχει στηρίξει ενεργά την προσπάθεια για δημιουργία υποδομής ανακύκλωσης στη χώρα μας.

Οι συνολικές χρηματικές εισφορές μας προς την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) από το 2003 που ξεκίνησε η συνεργασία μας μέχρι σήμερα έχουν ανέλθει στο ποσό των € 155.202 (εκτός ΦΠΑ). Οι εισφορές αυτές έχουν χρηματοδοτήσει την αγορά περίπου 1.109 μπλε κάδων ή 2 απορριμματοφόρων ανακύκλωσης.  

2η Συνδιάσκεψη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα Ιωάννινα (11/2016)

Στη 2η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο Du Lac το τριήμερο 25 με 27 Νοεμβρίου σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας οι εταιρείες: AGRINO, ΕΨΑ, ΛΟΥΞ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΧΗΤΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΑΓΑΝ ΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΒΙΚΟΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΙΝΑΚΗ, MEDITERRANNEAN FOODS - BRAVA, ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜH, ΕΖΑ, ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, HELLAS FROST, PETROU NUTS, ΠΑΚΟ XAΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, CAPTAIN’S, ΒΙΟΛΑΝΤΑ & ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ υπέγραψαν το καταστατικό, ίδρυσαν την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» και προχώρησαν στην εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της.

Συγκεκριμένα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» αποτελείται από τους Άγι Πιστιόλα – AGRINO, Πρόεδρο, Μιχάλη Τσαούτο – ΕΨΑ Αντιπρόεδρο, Αλέξανδρο Κουρή – ΝΗΣΟΣ, Γενικό Γραμματέα, Μαριλένα Νιτσιάκου – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, Ταμία, Νικόλαο Χήτο, ΖΑΓΟΡΙ, Πλάτων Μαρλαφέκα – ΛΟΥΞ και Κωνσταντίνο Σεπετά – ΒΙΚΟΣ, Τακτικά Μέλη και τέλος Αθανάσιο Συριανό – ΕΖΑ και Πόπη Σκαγιά – SKAG Αναπληρωματικά Μέλη.

Σκοπός της εταιρίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και η προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας καθώς και η εκπαίδευση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή́, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάση ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Σε ομιλία του στα πλαίσια των εργασιών της Ολομέλειας ο κος Άγις Πιστιόλας τόνισε: «Είμαστε όλοι περήφανοι και συνειδητοποιημένοι για την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Αποφασίσαμε να εκπροσωπήσουμε την «Ελλάδα που παράγει», να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη θετική φωνή των Παραγωγών που επιμένουν να δημιουργούν, να επιχειρούν και να προσφέρουν αντιμετωπίζοντας καθημερινά πρωτοφανείς αντιξοότητες. Η κινητήριος δύναμη για να βγει η χώρα μας από την κρίση και να γίνει Παραγωγική είμαστε Εμείς, οι Ελληνικές παραγωγικές, μεταποιητικές εταιρίες που επιμένουμε να διατηρούμε σήμερα στην Ελλάδα το τρίπτυχο: «Βάση, Ιδιοκτησία και Παραγωγή».

Η MEDITERRANEAN FOODS A.E. στηρίζει την Τράπεζα Τροφίμων (10/2016)

Η ελληνική "Τράπεζα Τροφίμων- Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας" ιδρύθηκε το 1995 και είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που έχει ως αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης. Κύρια δραστηριότητα των Τραπεζών Τροφίμων, ανά την Ευρώπη, είναι η αξιοποίηση τροφίμων χωρίς εμπορική αξία για την εξυπηρέτηση αναγκών των συνανθρώπων μας.

Η Mediterranean Foods AE στηρίζει ενεργά την Τράπεζα Τροφίμων και είναι μια από τις 41 εταιρείες που, στο διάστημα από 15 Ιουλίου έως 18 Οκτωβρίου 2016, προσέφερε δωρεάν τα  προϊόντα της σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.  Για άλλη μια φορά, η εταιρεία μας προβάλλοντας  τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα και το υψηλό αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που τη διακατέχει, στέκεται αρωγός σε προσπάθειες ενίσχυσης του κοινωνικού συνόλου στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που διανύουμε.

 

Συνδιάσκεψη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Τήνο (09/2016)

Η BRAVA μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας (04/2016)

Επαναπιστοποίηση της MEDITERRANEAN FOODS AE από την TUV AUSTRIA (12/2015)

Νέες Κρέμες Βαλσάμικου BRAVA (12/2015)

Πρόσφατα η εταιρία MEDITERRANEAN FOODS A.E., που παράγει τα προϊόντα  BRAVA, αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά (5) νέες Σάλτσες με βάση το Ξύδι Βαλσάμικο, σε διάφορες γεύσεις (Κλασική, με Μέλι, Σύκο, Φράουλα, Λέμονι-Πορτοκάλι).

Οι συγκεκριμένες κρέμες Βαλσάμικου, ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες τάσεις, που διαμορφώνονται στην σχετική κατηγορία προϊόντων διεθνώς. Η πλούσια βελούδινη υφή και η γλυκόξινη γεύση που δίνει ο συνδυασμός του μούστου σταφυλιών με το παλαιωμένο βαλσάμικο καθιστούν το προϊόν ιδανικό για κάθε είδους μαρινάρισμα ή γαρνίρισμα οποιουδήποτε αλμυρού ή γλυκού πιάτου.

Οι συσκευασίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές, εύχρηστες και κατατάσσουν το προϊόν στην Premium κατηγορία.

Άψογη στην εμφάνιση, την γεύση και την ποιότητα η BRAVA συνεχίζει να ανανεώνεται και να νοστιμίζει το καθημερινό μας γεύμα εδώ και 85 ολόκληρα χρόνια.

Τώρα έχετε ένα ακόμα λόγο να πείτε Μπράβο στην αγαπημένη σας BRAVA !!

85 xρόνια BRAVA μουστάρδα (12/2015)

Mε αφορμή την επέτειο των 85 χρόνων της BRAVA, η Mediterranean Foods αποφάσισε να επαναφέρει το αρχικό εμβληματικό σήμα, που χαρακτήριζε τα προϊόντα Brava από το 1930. Σκοπός της εταιρίας είναι ο συγκεκριμένος θυρεός να χρησιμοποιείται από εδώ και στο εξής στις ετικέτες επιλεγμένων premium προϊόντων. Η χαρακτηριστική φράση «De gustibus non est disputandum», που απεικονίζεται στο εσωτερικό του σήματος και μεταφράζεται ως «περί ορέξεως ουδείς λόγος» αντιπροσωπεύει απολύτως  την φιλοσοφία της εταιρίας, που είναι υποστηρικτής της λογικής ότι, οι προσωπικές γευστικές προτιμήσεις καθενός είναι υποκειμενικές και σεβαστές.

Άψογη στην εμφάνιση, την γεύση και την ποιότητα η BRAVA συνεχίζει να ανανεώνεται και να νοστιμίζει το καθημερινό μας γεύμα εδώ και 85 ολόκληρα χρόνια.

Μπράβο BRAVA!

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2015 (10/2015)

Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2015 (Superior Taste Award) με την διάκριση δύο αστεριών έλαβε στον διεθνή θεσμό Superior Taste Award, η DIJONNAISE MAYO BRAVA (Μαγιονέζα με Μουστάρδα Dijon) της βιομηχανίας MEDITERRANEAN FOODS AE.

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας - iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης παγκοσμίως.

 

Νέες μαγιονέζες BRAVA (09/2015)

Πόσες προσωπικότητες μπορεί να έχει μια μαγιονέζα; Σύμφωνα με την BRAVA τουλάχιστον επτά εντελώς διαφορετικές και πεντανόστιμες!


Η Ελληνική εταιρία MEDITERRANEAN FOODS AE που παράγει και διανέμει τη γνωστή σε όλους μουστάρδα BRAVA, λανσάρησε πρόσφατα στην αγορά μια νέα σειρά από μαγιονέζες εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερης γεύσης που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης διατροφής.

Εκτός από την κλασσική Real Μαγιονέζα τη σειρά συμπληρώνουν η μαγιονέζα Light, μαγιονέζα με μουστάρδα Dijon, μαγιονέζα με γεύση σκόρδου, μαγιονέζα με γεύση καπνιστού μπέικον, μαγιονέζα με γεύση μπλέ τυριού και η μαγιονέζα με γεύση Wasabi.

Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων αποτελεί από πλευράς σχεδιασμού συσκευασίας μια πραγματική καινοτομία όχι μόνο για την Ελληνική, αλλά και για πολλές άλλες ανεπτυγμένες αγορές.

 Οι πολυστρωματικές φιάλες με το εργονομικό σχήμα είναι φιλοσοφίας Squeeze με Body sleeve εντυπωσιακού δημιουργικού. Το έξυπνο καπάκι “LockBack” και η βαλβίδα ελεγχόμενης ροής “StayClean”, επιτρέπουν την τοποθέτησή τους σε ανάποδη θέση, με ανοικτό καπάκι χωρίς διαρροές, καθ’ όλη την διάρκεια της χρήσης.

 

 

 

Συμμετοχή της MEDITERRANEAN FOODS AE στην έκθεση FOOD EXPO 2015 (03/2015)

Η εταιρεία MEDITERRANEAN FOODS A.E. συμμετείχε στην έκθεση FOOD EXPO 2015 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo κατά την περίοδο 14.03.16-16.03.16

Νέες εύχρηστες συσκευασίες από τη BRAVA (02/2015)

Μουστάρδα, κέτσαπ και μαγιονέζα σε συσκευασίες 900ml και σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές λανσάρισε πρόσφατα στην αγορά της μαζικής εστίασης, η γνωστή σε όλους για την ποιότητα των προϊόντων της, εταιρεία MEDITERRANEAN FOODS A.E.

Οι φιάλες είναι εξαιρετικές σε σχεδιασμό και εμφάνιση, φέρουν καπάκι ελεγχόμενης ροής και διευκολύνουν τον επαγγελματία στην καθημερινή χρήση των συγκεκριμένων προϊόντων σε σημαντικές ποσότητες.

 

Νέες μουστάρδες BRAVA σε premium γεύσεις (01/2014)

Η Mediterranean Foods AE θέλοντας να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους λανσάρει στην αγορά τρείς (3) νέους κωδικούς μουστάρδας BRAVA (μουστάρδα με ελιά& λιαστή τομάτα, μουστάρδα με ελαιόλαδο& βαλσάμικο και μουστάρδα με μεσογειακά βότανα& μέλι).

Πρόκειται για προϊόντα που κατατάσσονται στην κατηγορία Premium και αποτείνονται σε μια ιδιαίτερη ομάδα καταναλωτών που επιζητούν ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις, σε πολυτελή συσκευασία.

BARBECUE SAUCE BRAVA, προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε (09/2013)

Συνεργασία με GOODYS (02/2011)

Η MEDITERRANEANFOODSA.E. ανανέωσε για 20η συνεχόμενη χρονιά την συνεργασία της με την Εταιρεία GOODY’s που αφορά την προμήθεια της Μουστάρδας BRAVA, σε όλα τα καταστήματα του Ομίλου.

Μία ακόμη επιβράβευση για την Νο 1 Ελληνική Μουστάρδα που από το 1930 μέχρι σήμερα νοστιμίζει το φαγητό μας.

BRAVA και στο Food Service (12/2007)

Η Εταιρεία MediterraneanFoods Α.Ε. το β΄εξάμηνο του 2007 λανσάρισε στην αγορά τρεις νέους κωδικούς προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και εμφάνισης που απευθύνονται στην αγορά του FOODSERVICE (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ 4 kg  , KETCHUP 4,5kg, ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 4,2 L).

Με την ενέργεια της αυτή η εταιρεία εγκαινίασε την είσοδο της στην αγορά της Μαζικής Εστίασης και με το Brandname BRAVA.

Η ποιότητα των νέων προϊόντων είναι ακριβώς ίδια με τα επώνυμα προϊόντα BRAVA που κυκλοφορούν με ιδιαίτερη επιτυχία εδώ και δεκαετίες στα ράφια  των supermarkets.

Πολύ σύντομα η γκάμα των προϊόντων αυτών πρόκειται να εμπλουτισθεί σημαντικά .

Επετειακή συσκευασία μουστάρδα BRAVA σε πήλινο βάζο (09/2005)

Είναι γνωστό ότι η εταιρία μας παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως μουστάρδες, ketchup, μαγιονέζες, που ανήκουν στην κατηγορία των αρτυμάτων και σκοπό έχουν να συνοδεύουν, να αρωματίζουν και τελικά να συμπληρώνουν το κυρίως φαγητό μας.

Στα χρόνια που πέρασαν η εταιρία έχει καταφέρει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής ποιότητας σε λογική τιμή, κερδίζοντας έτσι σημαντικά μερίδια αγοράς σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες.

Την τελευταία πενταετία η MEDITERRANEAN FOODS AE είναι ο leader της ελληνικής αγοράς στην κατηγορία "μουστάρδα" με το γνωστό brandname "BRAVA".

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, το πόσο δύσκολο είναι για μια ελληνική εταιρία να ηγείται μιας τόσο ανταγωνιστικής κατηγορίας, τη σημερινή εποχή.

Τα έχουμε καταφέρει χάρις στην δική σας βοήθεια, την πολλή δουλειά, την οργάνωση, την συνέπεια και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση. Μας έχει όμως βοηθήσει καθοριστικά, η αναγνωρισιμότητα και η εμπιστοσύνη που εκπέμπει το σήμα BRAVA στον Έλληνα καταναλωτή.

Το όνομα αυτό γεννήθηκε πριν από 75 ακριβώς χρόνια σε κάποια φτωχογειτονιά του Πειραιά. Από τότε μέχρι σήμερα πολλοί άνθρωποι το διαχειρίστηκαν προσθέτοντας το προσωπικό τους μεράκι, την εφευρετικότητα και τις ιδέες τους. Δηλαδή δημιουργώντας σιγά-σιγά την σημερινή του αξία!

Η εταιρία μας, στην οποία ανήκει το σήμα BRAVA, θέλοντας να τιμήσει τους ανθρώπους και την ιστορία του ονόματος που από το 1930 μέχρι σήμερα νοστιμίζει την ζωή μας, σχεδίασε και ξεκίνησε να παράγει μια επετειακή συσκευασία μουστάρδας, σε πήλινο βάζο με ετικέτα που φέρει τον αρχικό λογότυπο BRAVA. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη (πικάντικη) γεύση και η συνταγή που χρησιμοποιήθηκε είναι παρεμφερής με την αρχική συνταγή, που εφαρμόστηκε στις πρώτες δεκαετίες παραγωγής του προϊόντος. Η επεξεργασία του πολτού έγινε με τις σημερινές μεθόδους και την τεχνολογία της εποχής μας.

Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και τους απαιτητικότερους  καταναλωτές (γνώστες) του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση οι προθέσεις μας δεν είναι γευσιγνωστικού χαρακτήρα, απλώς με τις ενέργειες μας θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους νεότερους την ιστορία της παραδοσιακής αυτής μάρκας. Για τον σκοπό αυτό κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος του προϊόντος θα τεθεί σε εφαρμογή και ένα πρόγραμμα καταχωρήσεων κύρους στον περιοδικό τύπο.

Μαγιονέζες BRAVA (08/2005)

Πρόσφατα η εταιρία MEDITERRANEAN FOODS A.E., λανσάρισε με επιτυχία στην αγορά (4) νέους κωδικούς ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΒRAVA και ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ LIGHT BRAVA (συσκευασίες γυάλινο βάζο 250ml και 500ml).

Τα συγκεκριμένα προϊόντα σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις γευστικές προτιμήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού και διακρίνονται για την εξαιρετικά προσεγμένη συσκευασία και τις τελειότατες μεθόδους που εφαρμόζει η εταιρία στην παραγωγή τους.

Οι τιμές τιμοκατάλογου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και επιπλέον, για την άμεση γνωριμία των προϊόντων από τον καταναλωτή, υπάρχουν promo packs με μειωμένη τιμή.

 

75 χρόνια BRAVA μουστάρδα (01/2005)

ΒRAVA 1930-2005

Ένα μπράβο για τα 75 χρόνια της!

Φέτος, η αγαπημένη Μουστάρδα των Ελλήνων γιορτάζει 75 χρόνια στο τραπέζι μας. Γιατί μόνο μια γνήσια ελληνική μουστάρδα όπως η ΒRAVA θα μπορούσε να συνοδέψει τόσο απολαυστικά την ελληνική κουζίνα και να απολαμβάνει την προτίμησή μας τόσα χρόνια. Η επιτυχία της δεν είναι τυχαία. Η εταιρία MEDITERRANEAN FOODS A.E., πρωτοπόρος στην αγορά της Μουστάρδας αλλά και άλλων επιτυχημένων αρτυμάτων, φροντίζει να ανανεώνει την εμφάνιση, την γεύση και την ποιότητα των προιόντων της συνεχώς. Πρόσφατα λανσάρισε με επιτυχία στην αγορά τέσσερις νέους κωδικούς Μουστάρδας ΒRAVA 450g και 250g απαλή και πικάντικη . Τα νέα προιόντα ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες γευστικές τάσεις, με ανανεωμένες συσκευασίες που τηρούν αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας. Τους νέους κωδικούς θα τους βρείτε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές αλλά και σε σετ προσφοράς.

Τώρα έχετε ένα ακόμη λόγο να πείτε «Bravo!» στην αγαπημένη σας Μουστάρδα!

 

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑΜΑΣ

Μέλος της ΑΜΚΕ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Mediterranean Foods ΑΕ είναι εταιρία ελληνικής ιδιοκτησίας με έδρα και παραγωγή στην Ελλάδα

 

Τα ελληνικά προϊόντα Brava είναι ελεύθερα γλουτένης και δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Gluten Free
GMO Free
Copyright © 2005-2017 Mediterranean Foods S.A. All rights reserved. Mediterranean Foods and the Brava logo are trademarks of Mediterranean Foods S.A. Other trademarks and trade names are owned by third parties and may be registered in some jurisdictions.
Developed & Hosted by Vistoweb