Brava

Φτερούγες κοτόπουλου στον φούρνο με πικάντικη μουστάρδα Brava σερβιρισμένες σε λαδόκολλα.

Υλικά: για 2 άτομα

  • 10 φτερούγες κοτόπουλου
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές πικάντικη μουστάρδα Brava
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 6 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
  • Αντικολλητικό χαρτί

Εκτέλεση

1. Πλένουμε καλά τις φτερούγες και τις αφήνουμε να στεγνώσουν.

2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα.

3. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και την μουστάρδα.

4. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

5. Σε ένα ταψί η μια βαθιά ταρτιέρα προσθέτουμε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τις φτερούγες και περιχύνουμε ότι έχει μείνει στο μπολ και προσθέτουμε και τα κλωναράκια της φρέσκιας ρίγανης.

6. Τοποθετούμε το φαγητό στον φούρνο και ψήνουμε για 45-50 λεπτά.

7. Το συγκεκριμένο φαγητό μπορούμε να το σερβίρουμε σαν ορεκτικό και μπορούμε να το συνδυάσετε με τηγανιτό ρύζι η μια φρέσκια πράσινη σαλάτα.

Περισσότερες Συνταγές με Μουστάρδα

Τα καραμελωμένα κρεμμύδια σε συνδυασμό με το κατσικίσιο τυρί , το ζουμερό μπιφτέκι και την μουστάρδα με βότανα και μέλι δημιουργούν το απόλυτο burger.

Αυτά τα πιτάκια είναι ένα ιδανικό πικάντικο σνακ καθώς επίσης και ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό για το τραπέζι σας.

Ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι, αυτό το μοσχαράκι κατσαρόλας παντρεύει την γλύκα από την μουστάρδα με μέλι και την πικάντικη νότα που δίνει το καπνιστό ζαμπόν με πιπέρι.

Ένα κομμάτι από αυτό το αλμυρό κέικ μπορείς να το απολαύσεις όλες τις ώρες της ημέρας σαν σνακ.

Αρνάκι στην λαδόκολλα ψημένο με το άρωμα του θυμαριού και του τοματοπoλτού. Ένα πιάτο όλο γεύση που κυριολεκτικά η κάθε μπουκιά λιώνει στο στόμα.

Μόλις δοκιμάσετε μια μπουκιά από αυτή τη βόμβα νοστιμιάς θα καταλάβετε ότι αυτή η συνταγή παντρεύει ιδανικά τις διαφορετικές γεύσεις.

Οι γεύσεις της ρόκας, του σκόρδου, του μαϊντανού, της παρμεζάνας και του κουκουναριού δένουν αρμονικά με τα αρνίσια παϊδάκια και συνθέτουν μια πρωτότυπη συνταγή.

Μελωμένη και ζουμερή η συγκεκριμένη συνταγή για βοδινή ουρά είναι μία εύγευστη επιλογή για κάθε περίσταση.

Μια συνταγή δροσερή, νόστιμη και με ελάχιστες θερμίδες αλλά παράλληλα με πλεόνασμα στη γεύση.

Μια συνταγή που είναι κομμένη και ραμμένη για το γιορτινό τραπέζι.

Μελωμένες και πεντανόστιμες, με το άρωμα της μουστάρδας να δίνει μια πικάντικη νότα, οι πατατούλες αυτές λιώνουν κυριολεκτικά στο στόμα.

Λαχταριστή συνταγή η οποία είναι ιδανική για παιδικά πάρτυ η και για άλλου είδους καλέσματα ως finger food. Ικανοποιεί μικρούς και μεγάλους.

Μια υγιεινή συνταγή για κοτοπουλάκια πανέ χωρίς περιττά λίπη μαγειρεμένα έτσι ώστε να παραμένουν ζουμερά και γευστικά.

Ο συνδυασμός της πικάντικης μουστάρδας ,του λουκάνικου και της χωριάτικης πατάτας είναι το ιδανικότερο πάντρεμα γεύσεων.

Μια υπέροχη σαλάτα γεμάτη χρώματα. Είναι πεντανόστιμη, δροσερή και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βάλεις τα όσπρια στην διατροφή σου.

Ένα αγαπημένο πολίτικο πιάτο με αξεπέραστη γεύση που δύσκολα αφήνει κάποιον ασυγκίνητο.

Μέσα στην τραγανή κρούστα από φρυγανιά και αμύγδαλο και με την πικάντικη γεύση της μουστάρδας ο μπακαλιάρος γίνεται ζουμερός και γευστικότατος.

Λαχταριστή συνταγή για υπέροχα αρωματικά μύδια που όταν τα γεύεσαι δεν θες να τελειώσουν.

Πανσέτα με πατατούλες στο τηγάνι .Ένα απολαυστικό πιάτο, με λίγα αλλά ταιριαστά υλικά.

Γρήγορη και διαφορετική, η εκπληκτική γεύση αυτής της πατατοσαλάτας θα σου μείνει αξέχαστη.

Άλλη μία υπέροχη εκδοχή της πατατοσαλάτας. Συνοδεύει άψογα ψητά κρέατα και όχι μόνο καθώς μπορείς να την απολαύσεις και σκέτη ως ένα ελαφρύ γεύμα.

Πένες με πικάντικο χαρακτήρα και πλούσια γεύση.

Απλή και γρήγορη μακαρονάδα με λίγα υλικά αλλά πολύ νοστιμιά.

Ένα πιάτο όλο χρώμα και νοστιμιά για αυτούς που θέλουν γρήγορες και απλές συνταγές.

Ένας ωραίος τρόπος να αποφύγετε το κρέας είναι τα μπιφτέκια από τόνο. Ζουμερά ,αφράτα και ελαφρώς πικάντικα από τη μουστάρδα είναι πολύ εύκολα στη παρασκευή τους.

Το ντρέσινγκ με μουστάρδα απογειώνει αυτή την πράσινη σύνθεση και αναδεικνύει την γεύση του σολομού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκούντα,κασέρι,ρεγκάτο και γραβιέρα και να απολαύσετε αυτή τη νόστιμη μακαρονάδα.

Μια συνταγή για ριζότο γεμάτο αρώματα που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου. Με ένα ποτήρι λευκό κρασί η γεύση του απογειώνεται.

Μια ωραία ιδέα για σπιτικό ρολό κοτόπουλου για το κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο.

Χρησιμοποιήστε τα ζυμαρικά σε σαλάτα για ένα ελαφρύ γεύμα που ωστόσο είναι και θρεπτικό και χορταστικό.

Ανοιξιάτικη σαλάτα με πρωταγωνιστή το εποχιακό σπαράγγι.

Μια σαλάτα με πλούσιο χρώμα και ωφέλιμα συστατικά. Συνοδεύει ιδανικά τα ψητά σας και όχι μόνο.

Ο σολομός , ένα ψάρι πλούσιο σε ω-3 λιπαρά, μετατρέπει αυτή τη σαλάτα σε ένα πλήρες γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας.

Μια ελαφριά και δροσερή συνταγή για μια σαλάτα που μπορείς να την απολαύσεις και ως συνοδευτικό αλλά και ως κυρίως γεύμα.

Μια ωραία σπιτική συνταγή για σουβλάκια κοτόπουλο.

Μπιφτέκι κοτόπουλο, αβοκάντο και πικάντικη Dijonnaise Mayo συνθέτουν ένα λαχταριστό μπέργκερ.

Πολύχρωμη, δροσερή, καλοκαιρινή σαλάτα με θαλασσινά με ενδιαφέρουσες νότες μουστάρδας και λεμονιού.

Μια διαφορετική τάρτα που κλέβει τις εντυπώσεις και από εμφάνιση και από γεύση.

Η πλούσια βινεγκρέτ με μουστάρδα προσδίδει σε αυτή τη τοματοσαλάτα την απαραίτητη σπιρτάδα και νοστιμιά.

Νόστιμη συνταγή που αρέσει σε όλους, για εσάς που δεν θέλετε να ξοδεύετε πολύ χρόνο στην κουζίνα σας.

Με αυτή την απλή συνταγή μπορείς να φας φιλέτο κοτόπουλο σε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή.

Η συγκεκριμένη υπέροχη φριτάτα η αλλιώς ομελέτα στα ελληνικά τρώγεται όλες τις ώρες της μέρας και είναι πεντανόστιμη.

Όλοι λατρεύουμε να τρώμε φτερούγες κοτόπουλου και αυτή η συνταγή σου υποσχόμαστε πως απογειώνει την γεύση τους.

Ένας εξαιρετικός αρωματικός και πικάντικος μεζές για να συνοδέψετε το κρασάκι σας.

Ένα πιάτο κομμένο και ραμμένο για το γιορτινό τραπέζι καθώς τα δαμάσκηνα, τα βερίκοκα και το χοιρινό είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους συνδυασμούς .

Ανάλαφρη συνταγή για ψάρι ψητό με μπρόκολο αλειμμένο με μια ωραία σάλτσα μουστάρδας.

Μια πολύ γευστική συνταγή για ψητό κρέας που πέρα από την νοστιμιά της μαρινάδας, το σκορδοβούτυρο απογειώνει την γεύση του μοσχαριού.

Ένας διαιτητικός τρόπος να μαγειρέψετε πεντανόστιμο και ζουμερό φιλέτο σολομού.

Ο νόστιμος κιμάς, το γλασαρισμένο μπέικον και το τυρένιο εσωτερικό δημιουργούν αυτά τα λαχταριστά ρολλάκια από κιμά.

Μια ωραία πρόταση για παιδικό πάρτυ καθώς αυτά τα mini hot dogs θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑΜΑΣ

Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Mediterranean Foods ΑΕ είναι εταιρία ελληνικής ιδιοκτησίας με έδρα και παραγωγή στην Ελλάδα

Copyright © 2005-2017 Mediterranean Foods S.A. All rights reserved. Mediterranean Foods and the Brava logo are trademarks of Mediterranean Foods S.A. Other trademarks and trade names are owned by third parties and may be registered in some jurisdictions.
Developed & Hosted by Vistoweb